Den Store Kurshelgen 2016

Postet av Vestby Idrettsråd den 6. Sep 2016

Den Store Kurshelgen avholdes i år helgen 18.-20. november på Norges Idrettshøgskole. Årets kurshelg ønsker å gi deg som er engasjert i idretten en enklere idrettshverdag, og det er mange spennende tema/kurs på menyen.

Åpningsforedrag kl 10.00 Øyvind Hammer

«Dine tanker; den avgjørende suksessfaktor!»
Øyvind er motivatoren til Ole Einar Bjørndalen og Henning Solberg. I dette foredraget motiverer han og gir deg teknikker som skaper suksess.

Lunsj fra «Morgendagens idrettskiosk». Serveres i samarbeid med Tine.

Påmelding til kursene


Valgfritt kurs med oppstart kl 12.15 - klikk på hvert enkelt kurs og les mer:

Ungdomsidrett - Hvordan få med flere ungdommer lenger?En kjent utfordring: Frafallet av ungdom i norsk idrett. Vi hører om det - vi snakker om det - men hva kan vi gjøre med det? Vi ønsker å gjøre om ord til handling og i anledning idrettens ungdomsår inviterer vi til foredrag og work-shop med ungdom på agendaen.Unge ledere - Hvordan gjøre en forskjell som ung idrettsleder?Samspill. Ingen er best alene - Karina Andersen Aas. Et inspirerende foredrag ispedd kloke vitnesbyrd fra mennesker fra idrett, politikk og næringsliv som har sterke meninger om betydningen av samspill mellom ungen mennesker.Aktivitetslederkurs barneidrett- Kurset for alle som ønsker å trene barn i alderen 5-12 år!Et praktisk og nyttig kurs. Alle som organiserer barn i treningsaktivitet bør ha dette kurset som basis.Klubbens styrearbeid i praksis- Få hjelp til å effektivisere og strukturere styrearbeidet!Kom godt i gang med styrearbeidet. Deltakerne får grunnleggende forståelse for hva som er styrets ansvar og arbeidsområde. Videre får en svar på hva det vil si å være tillitsvalgt i et idrettslag.Morgendagens idrettskioskHvorfor velge “Smart idrettskiosk” og hvordan komme i gang?Aktivitet i skolen Seminar for lærere – gjennomføres fredag 18. november0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline