Du kan gjøre idretten i Vestby kommune enda bedre - se hvordan

Postet av Vestby Idrettsråd den 13. Jan 2016

Onsdag 9. mars er det årsmøte i Vestby idrettsråd. Der skal det velges nytt styre. Det er noen ledige plasser og valgkomiteen vil gjerne vite om du, eller noen fra din klubb, ditt lag, din forening vil være med og stake ut kursen videre for idretten i Vestby kommune.


Styret i idrettsrådet er i dag satt sammen av folk fra ulike idretter. Vi har folk fra ulike deler av kommunen og med ulike idrettsanlegg og organisasjonsformer. Idrettsrådet har jevnlig kontakt med både politikerne og ansatte i kommunen for å passe på at idrettens behov blir ivaretatt.

Hva gjør idrettsrådet?
Noen av sakene idrettsrådet engasjerer seg i er nybygg og renovering av idrettsanlegg, vedlikehold av anleggene og adgang til anleggene. Vi er også en aktør i fordeling av halltid og lokale aktivitetsmidler. I tillegg ønsker idrettsrådet å øke kunnskap blant medlemmene om bl.a. anti-doping og tilrettelegging for nye målgrupper i lokalmiljøet som krever ny og mer kunnskap. Idrettsrådet skal være en møteplass og utviklingsarena i skjæringspunktet mellom offentlig og frivillig virke.

Hva forventes av deg?
Et styremedlem skal jobbe sammen for felles sak. Det betyr at alle i styret i Vestby idrettsråd skal jobbe for hele idretten, selv om man kommer fra sitt eget idrettslag og sin egen del av kommunen. Er det noe du er spesielt interessert i, så vil vi gjerne vite dét. Det kan veldig godt hende at din kompetanse er akkurat det vi trenger i tiden fremover. Les mer om idrettsråd her.
Det er viktig at det er klubben/foreningen/laget som ønsker at du skal delta i idrettsrådets arbeid. Det trengs ikke årsmøtevedtak, men pass på at styret ditt er enige i at du er en god kandidat til dette vervet. Du må være 15 år, eller eldre og medlem i et idrettslag som er tilknyttet Norges Idrettsforbund.

Har du spørsmål om idrettsrådet, kontakt idrettsrådets leder Arild Kristensen, eller ta direkte kontakt med valgkomiteen v/Christin Westby. Valgkomiteen trenger innspill innen 15. februar.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline