Anti-doping: En øyeåpner som alle burde fått med seg

Postet av Vestby Idrettsråd den 19. Nov 2015

Onsdag var et 30-talls ungdommer og voksne samlet på Vestby ungdomsskole for å lytte og lære. Temaet var doping. Lite ante tilhørerne at de neste to timene skulle ta dem på en reise de sent vil glemme. Morten Heierdal fra Anti-doping Norge var brutalt ærlig.

En helt vanlig gutt, fra en trygg og ressurssterk familie. Likevel gikk det galt. Morten Heierdal fortalte om alle de små hendelsene og valgene underveis fra en ivrig fotballspiller til ... Vel, historien er drøy. Den er sann. Og den er skremmende. Skremmende, fordi det fort vekk kan være deg og meg. Det kan være vi som er den treningsvillige gutten, vi kan være foreldrene som ikke får gjort noe, treneren som mister kontakten, venner og kjærester som lider under atferdsendring.

Tidligere samme dag fikk elevene ved Grevlingen skole lytte til samme foredrag. Dette er et foredrag som vi anbefaler alle å få med seg. Kanhende vil Vestby Idrettsråd arrangere en slik kveld senere, men i mellomtiden håper vi alle som gikk glipp av onsdagens foredrag om å prioritere dette ved neste mulighet. Det angår dessverre oss alle.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline