Er valgkomiteen i gang?

Postet av Vestby Idrettsråd den 17. Des 2015

Hvis ikke valgkomiteen allerede er i gang med å finne egnede kandidater til idrettslagets styre, bør sittende styre gi dem et lite hint om at det er på tide å gå i gang med dette viktige arbeidet. Det er nå et krav om at årsmøtet skal være gjennomført innen utgangen av mars. Det begynner med andre ord å haste for valgkomiteen med å komme i gang. Les mer om valgkomiteens arbeid her:Retningslinjer for ILs valgkomité.docx0 Kommentar

3 vanlige misforståelser

Postet av Vestby Idrettsråd den 17. Des 2015

Det er dessverre slik at ikke veldig mange av idrettslagenes medlemmer har satt seg inn i idrettslagets lov. Selv ikke styremedlemmer i idrettslag har alltid like god kjennskap til idrettslagets lov.Her er noen vanlige misforståelser, som kunne vært unngått ved å lese loven:

 1. Foreldre kan stemme på vegne av egne barn. Det er feil. Et idrettslag er en medlemsorganisasjon, av og for medlemmene. Da er det kun medlemmene som har stemmerett. Ønsker foreldre å ha stemmerett i idrettslaget der barna deres er aktive, må de faktisk melde seg inn og bli medlem.
 2. Barn under 15 år har verken møterett eller talerett på idrettslagets årsmøte. Det er feil. Barn under 15 år har ikke stemmerett på årsmøtet, og de er heller ikke valgbare. De har imidlertid både møterett og forslagsrett.
 3. Når idrettslaget har vedtatt sin lov, så gjelder denne loven helt til idrettslaget selv velger å revidere den. Det er feil. NIFs lov gjelder for idrettslaget uavhengig av hva som måtte stå i idrettslagets egen lov. På Idrettstinget hvert fjerde år blir NIFs lov revidert. Da må også idrettslagene (på det første årsmøtet etter Idrettstinget) revidere sin lov, slik at den blir i samsvar med NIFs lov. Når et idrettslag har gjort endringer i sin lov SKAL loven sendes Akershus idrettskrets for godkjenning.

Alle idrettslag må huske å revidere loven sin på årsmøtet i 2016 (innen utgangen av mars), og så sende denne loven til Akershus idrettskrets for godkjenning.


0 Kommentar

Idretten ønsker flyktninger velkommen!

Postet av Vestby Idrettsråd den 17. Des 2015

Ikke på 20 år er det kommet så mange flyktninger til Norge. Ingen er uberørt av dagens situasjon – heller ikke i norsk idrett. Idrettslag i Akershus ønsker å inkludere de som nå kommer inn i idrettens fellesskap. For å støtte idrettslag som ønsker å gjøre en ekstra innsats for flyktninger har både Norges Idrettsforbund (NIF) og Akershus idrettskrets (AIK) tildelt midler til idrettslag fra Akershus som har søkt om støtte:

 • 8 idrettslag er tidligere i høst tildelt totalt kr 116.000 via NIF.
 • 5 idrettslag ble i AIKs styremøte 1.desember tildelt totalt kr 100.000.

Norsk idretts visjon er «idrettsglede for alle». Da må selvsagt også flyktninger inkluderes.

Les mer om tilskudd fra Akershus Idrettskrets her.


0 Kommentar

Unngå medlemsjuks!

Postet av Vestby Idrettsråd den 17. Des 2015

På idrettstinget i 2015 ble det vedtatt at medlemskontingenten i et idrettslag skal settes til minst kr 100 per medlem. Hvilke konsekvenser får dette?


 • IL som opererer med medlemskontingent lavere enn kr 100 må justere opp kontingenten.
 • IL som opererer med familierabatt må passe på at prisen aldri blir lavere enn kr 100 per medlem. Det er anledning til å gi familierabatt, men det er ikke anledning til å operere med familiemedlemskap; hvert enkelt medlem skal registreres i klubbens medlemsregister.
 • Hvis flere personer i en og samme familie er medlem av et IL, kan idrettslaget godt sende én samlefaktura for hele familien (IL trenger ikke sende en faktura per medlem).
 • IL har ikke anledning til å betale kontingenten for noen av sine medlemmer. Det er imidlertid ingenting i veien for at et idrettslag åpner opp for at enkelte personer gis anledning til å «betale» sin kontingent gjennom å gjøre en jobb for idrettslaget. For å kunne synliggjøre at vedkommende har betalt sin kontingent kan idrettslaget for eksempel sende ut en lønnsslipp med en gitt lønn (kr 100), hvor det fremgår at medlemskontingenten er trukket i fra (kr 100). Vedkommende får da kr 0 til utbetaling, men idrettslaget får registrert at kontingenten er betalt for denne personen. Det er et krav om at betalt medlemskontingent skal kunne spores.

Årsaken til at det nå er vedtatt en minstepris for medlemskontingent er for å forhindre medlemsjuks. Idretten mottar en del støtte i fra staten gjennom ulike tilskuddsordninger, og da blir det ekstra viktig å holde orden i egen organisasjon.


0 Kommentar

​FAKKELMARKERING 5.FEBRUAR 2016, ULLENSAKER IDRETTSPARK

Postet av Vestby Idrettsråd den 17. Des 2015

OL-ilden kommer til Jessheim – Dette må dere få med dere!


Fredag 5.februar kommer den olympiske ild til Jessheim og feiringen vil finne sted i flotte Ullensaker Idrettspark. Vi byr på åpningsshow, prøv ut «morgendagens idrettsaktiviteter» og få med deg fakkelstafetten og tenning av OL-ilden. Kvelden avsluttes med minikonsert og signering med Morgan Sulele.

Les hele programmet her.

Arrangementet er åpent for alle, men selve aktivitetene er for ungdom mellom 15 til 20 år.Bli med på markeringen og skriv olympisk historie!

TID: Fredag 5. februar, kl. 18.00-22.00

STED: Ullensaker idrettspark

Program

 • Åpningsshow kl. 18 med underholdning fra scenen utenfor Jessheim is- og flerbrukshall
  Konferansier Pål Gordon Nilsen leder oss igjennom arrangementet.
 • Prøv «Morgendagens idrettsaktiviteter»
  Vi fyller hallen og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av
 • «Morgendagens idrettsaktivitet», og du som er mellom 15 og 20 år får prøve ut disse! Kle
 • deg for aktivitet inne og ute.
 • Kiosksalg fra «Morgendagens idrettskiosk»
 • Elevene ved idrettsfag på Hvam vgs. har tatt utfordringen og laget en enkel kioskmeny
 • som vi mener kan være «Morgendagens idrettskiosk» - den skal være enkel, sunn og
 • bærekraftig.
 • Offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden ved fylkesvinneren av Årets ildsjel i Akershus.
Minikonsert med Morgan Sulele
Morgan Sulele, som egentlig heter Magnus Clausen, kommer fra Bærum og har tidligere
bemerket seg med samarbeid med bl.a. Staysman og Lazz, Robin og Bugge, Katastrofe og
Innertier. Med den tilbakelente sololåten “Bare min” lydla han sommeren for svært
mange, og Morgan lover å skape liv og sommerstemning på Jessheim i februar!

Om Ungdoms-OL 2016, Lillehammer
Youth Olympic Games (YOG) er olympiske leker for ungdom. Ungdoms-OL ble arrangert for første gang, sommeren 2010 i Singapore. Vinteren 2012 ble de første vinterolympiske lekene arrangert i Innsbruck, mens Nanjing var vertskap for de andre sommerlekene i 2014. Denne vinteren arrangeres de andre vinterolympiske lekene på Lillehammer.

Arrangementet foregår fra 12 til 21 februar 2016. 1100 utøvere i alderen 15-18 år skal konkurrere i de 15. olympiske vinterdisiplinene. En rekke av disse utøverne vil senere prestere stort i vanlige OL og sannsynligvis bli noen av de største idrettsstjernene.
Ungdoms-OL på Lillehammer innebærer også at 2016 blir ungdommens idrettsår. For å hedre alle de unge frivillige rundt omkring i landet deles ildsjelprisen i 2016 ut til en frivillig under 26 år. Nomineringen av årets ildsjel ble avsluttet 28.oktober og alle de 19 idrettskretsene har plukket ut sin fylkesvinner. Juryen for årets ildsjel har i etterkant av dette plukket ut 5 kandidater som kjemper om å vinne årets ildsjelpris som deles ut på Idrettsgallaen på NRK.
Etter idrettsgallaen på NRK 9.januar 2016 skal den olympiske ilden ut på fakkelturne i Norge.
Fakkelturneen starter i Finnmark og avslutter på Lillehammer en måned senere, akkurat i tide til åpningsseremonien av Ungdoms-OL.

0 Kommentar

Gi innspill til Akershus idrettskrets: Klikk og svar.

Postet av Vestby Idrettsråd den 14. Des 2015

Delta i denne åpne spørreundersøkelsen hvor så mange som mulig går inn og gir idrettskretsen innspill. Det tar omtrent ti minutter å besvare undersøkelsen. Klikk her og les mer.direkte til undersøkelsen her.

Dette er en åpen høring. Det betyr at alle kan sende inn sin mening. Idrettslagene kan sende sine innspill, men også enkeltpersoner kan delta. Bruk muligheten til å gi idrettskretsen dine innspill.

0 Kommentar

Anti-doping: En øyeåpner som alle burde fått med seg

Postet av Vestby Idrettsråd den 19. Nov 2015

Onsdag var et 30-talls ungdommer og voksne samlet på Vestby ungdomsskole for å lytte og lære. Temaet var doping. Lite ante tilhørerne at de neste to timene skulle ta dem på en reise de sent vil glemme. Morten Heierdal fra Anti-doping Norge var brutalt ærlig.

En helt vanlig gutt, fra en trygg og ressurssterk familie. Likevel gikk det galt. Morten Heierdal fortalte om alle de små hendelsene og valgene underveis fra en ivrig fotballspiller til ... Vel, historien er drøy. Den er sann. Og den er skremmende. Skremmende, fordi det fort vekk kan være deg og meg. Det kan være vi som er den treningsvillige gutten, vi kan være foreldrene som ikke får gjort noe, treneren som mister kontakten, venner og kjærester som lider under atferdsendring.

Tidligere samme dag fikk elevene ved Grevlingen skole lytte til samme foredrag. Dette er et foredrag som vi anbefaler alle å få med seg. Kanhende vil Vestby Idrettsråd arrangere en slik kveld senere, men i mellomtiden håper vi alle som gikk glipp av onsdagens foredrag om å prioritere dette ved neste mulighet. Det angår dessverre oss alle.


0 Kommentar

Vestby Idrettsråd sitt Idrettsstipend / Årets tillitsvalgt

Postet av Vestby Idrettsråd den 13. Nov 2015

Vestby Idrettsråd ønsker å hedre noen av våre medlemmer med et stipend til en utøver og en tillitsvalgt.

Idrettsstipendet skal bidra til å gi idrettsutøvere og tillitsvalgte innen idretten, inspirasjon og muligheter til videre satsing og personlig utvikling i sin idrett.

Stipendet skal premiere oppnådde resultater og stimulere til videre satsing.

Har deres idrettslag en utøver og/eller tillitsvalgt som dere som medlemmer i Vestby Idrettsråd vil nominere, må dette sendes til Vestby Idrettsråd innen 31.12.2015

Prisen vil bli utdelt på vårt årsmøte Onsdag 9.mars 2016


0 Kommentar

Vestby kommune har vedtatt planer for idrett - les dem her

Postet av Vestby Idrettsråd den 12. Nov 2015

Mandag 9. november 2015 ble kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet 2015-2026 vedtatt av kommunestyret. Det samme ble handlingsprogrammet for idrett og fysisk aktivitet 2016-2019.


Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet 2015-2026

Handlingsplan idrett og fysisk aktivitet 2016-2019 - ordinære idrettsanlegg

Handlingsplan idrett og fysisk aktivitet 2016-2019 - nærmiljøanlegg


0 Kommentar

Ser du dopingen i eget idrettslag?

Postet av Vestby Idrettsråd den 14. Okt 2015

«Jeg kunne mistet alt jeg hadde» Morten Heierdal bygde opp kroppen med anabole steroider. Nå må han bygge opp hele livet sitt igjen.


Invitasjon til «ærlig talt»-seminar Vestby idrettsråd, Akershus idrettskrets og Antidoping Norge inviterer til årets kunnskapsturné som handler om antidoping.

Hovedinnleder er:
MORTEN HEIERDAL, tidligere dopingmisbruker
Det kommer også en idrettsforedragsholder, som forteller om kosthold, medisinsk fritak, kosttilskud og dopinglisten. Ren idrettslag, ren senter og ren skole vil også bli drøftet.

Seminaret er gratis og åpent for alle.
Hovedmålgruppe: Alle som er opptatt av idrett - både organisert og uorganisert, foreldre, trenere, helsestudioer og andre interesserte

NYE VESTBY UNGDOMSSKOLE,
FUGLEBERGET AMFI

ONSDAG 18.NOVEMBER KL. 18-20:30

GRATIS FOR ALLE- MED ENKEL SERVERING

Norsk idretts verdier og holdninger er satt på prøve. Det er ikke noe nytt. Det er verdiene i idretten som gjør den til det den er blitt – en samlende folkebevegelse i hele Norge. «Ærlig talt» ønsker å synliggjøre verdiene som ligger til grunn for og bredden i antidopingarbeidet, og øke bevisstheten rundt doping som et samfunnsproblem.

Med personlige og ektefølte historier setter AntidopingNorge og Norges idrettsforbund søkelyset på arbeidet. «Jeg kunne mistet alt jeg hadde» Morten Heierdal bygde opp kroppen med anabole steroider. Nå må han bygge opp hele livet sitt igjen.

Alle som er opptatt av idrett - både organisert og uorganisert, foreldre, trenere, helsestudioer og andre interesserte:
Hvordan ser det ut i vårt idrettslag?
Finnes det noen risiko for at medlemmer skal komme i kontakt med dopingmidler?
Risikerer medlemmene å dope seg ved en misforståelse eller uvitenhet?
Hva er lagets holdning til bruk og markedsføring av kosttilskudd?

Ønsker du mer info om disse spørsmålen bør du delta på høstens medlemsmøte i regi ditt lokale idrettsråd.

0 Kommentar

Kurs for idretten i vår region - meld på nå

Postet av Vestby Idrettsråd den 9. Okt 2015
Akershus idrettskrets har lagt til rette for mange kurs for alle deler av idrettslaget. Både lederkurs for ungdom, budsjettkurs og du kan lære mye nyttig om styrearbeid. Klikk inn på denne lenken og les mer om kursene i oktober/november.
Mange kurs har kort tid igjen før påmeldingsfrist, så meld dere på nå.

0 Kommentar

Er du forberedt på doping i ditt idrettslag?

Postet av Vestby Idrettsråd den 23. Sep 2015

Alle som er opptatt av idrett - både organisert og uorganisert, foreldre, trenere, helsestudioer og andre interesserte:

Vel møtt til Vestby ungdomskole onsdag 18. november kl. 18-20.30!


Hvordan ser det ut i vårt idrettslag?

1. Finnes det noen risiko for at medlemmer skal komme i kontakt med dopingmidler?
a. Eksempler på dopingmidler er: Hasj, efedrin, amfetamin, anabole steroider,
veksthormon
2. Risikerer medlemmene å dope seg ved en misforståelse eller uvitenhet?
a. Kosttilskudd som er forurenset med dopingmidler
b. Bruk av legemidler uten å ha sjekket dopinglista
3. Hva er lagets holdning til bruk og markedsføring av kosttilskudd?

Ønsker du mer info om disse spørsmålen bør du delta på høstens medlemsmøte i regi ditt lokale idrettsråd.

Grevlingen skole har bestilt Antidoping Norge til å komme på besøk med sitt foredrag ”Ærlig talt” ONSDAG 18. NOVEMBER 2015 på dagstid. Her vil 10. og 9. trinn få et sterkt møte med realiteter og konsekvenser ved dopingbruk, som startet helt uskyldig med et ønske om å oppnå bedre prestasjoner på idrettsbanen.

Mer info på www.antidoping.no med flg direkte link til programmethttp://www.antidoping.no/forebygging/aerlig-talt/

På kvelden ønsker VIR at foresatte fra både Grevlingen og Vestby kan få glede av forelesningen. Samt elevene på Vestby ungdomsskole, selv sagt.

Nye Vestby ungdomsskole stiller foredragssal til rådighet på kvelden onsdag 18.11.2015 kl. 18-20.30. Sted og tidspunkt er spesielt valgt ut, fordi VIR også ønsker å tilby forelesningen til idrettslag, treningssentrene (Stamina, Kondishuset) osv.

Møt opp.

Gratis - med enkel servering.

0 Kommentar

Valg til styret i Akershus idrettskrets

Postet av Vestby Idrettsråd den 23. Sep 2015

Til alle medlemmer i Vestby Idrettsråd:

Valgkomiteen i Akershus idrettskrets er i gang med arbeidet for å foreslå kandidater til styret og kontrollkomiteen som skal velges på tinget til våren. Det skal velges syv styremedlemmer (inklusive leder og nestleder) og to varamedlemmer til styret, samt to medlemmer og to varamedlemmer til kontrollkomiteen.

Vi ber om forslag fra dere på kandidater til både styre og kontrollkomite. Vi vil gjerne ha en kort begrunnelse for forslagene.
Forslag på kandidater sendes til valgkomiteens leder via e-post: ninavollestad@gmail.com.
Vi tar sikte på å ha det meste på plass innen utgangen av året, og ber derfor om at dere sender oss forslag på kandidater innen 20. oktober.

Valgkomiteen består av May Evensen, Arne Fredbo, Nina K. Vøllestad og Bernt Øystein Vormeland (vara).

Vi håper på mange gode forslag!

Med vennlig hilsen
Nina K. Vøllestad
på vegne av valgkomiteen
tlf 915 50 625

0 Kommentar

Debatt 18.6. kl 19 på Grevlingen: Hvilke politikere vil jobbe for idretten i Vestby kommune?

Postet av Vestby Idrettsråd den 15. Jun 2015

Kom på debatt på Grevlingen skole, torsdag 18.6. kl. 19.

Still egne spørsmål, eller lytt til debatten. Idrettsrådet utfordrer våre politikere til å svare på bl.a. disse spørsmålene:

Disse politikerne kommer:
Pål Engeseth (H), Tom Anders Ludvigsen (A), Bente Bakke (MDG), Ronny Kjønsø (SV), Tone Skretting (SP), Eirin Bolle (BL), Lars Johan Rustad (Krf), Kenneth Lien Steen (Frp) og ordfører John Ødbehr (H).

Hva mener ditt parti til Kommunevalget 2015?


 • Mener ditt parti at kommunens idrettsanlegg er godt vedlikeholdt, og at driften av disse er vel tilrettelagt for den frivillige idretten i kommunen?
 • Mener ditt parti at Grevlingen svømmehall dekker behovet for konkurranseaktiviteter for idretten, til folkebad og til svømmeopplæring i skolene?
 • Hva mener ditt parti om hvem som bør eie og hvem som bør drifte idrettsanleggene som ligger i Vestby kommune?
 • Mener ditt parti det er viktig at Vestby kommune skal bli et attraktivt boområde med tilbud om mange varierte- og helsefremmende aktiviteter?
 • Hvordan vil ditt parti forholde seg til anleggsutvikling for nye aktiviteter i Vestby kommunen?
 • Hvordan vil ditt parti bidra med å legge til rette for et tett samarbeid mellom idretten, næringslivet og utbyggere i Vestby kommune?
 • Mener ditt parti at det er viktig å utvikle nærmiljøanlegg i tilknytning til bo-områder med skole og barnehager, og er det riktig å involvere lag og foreninger når nærmiljøanlegg skal utvikles?


0 Kommentar

Årsmøteprotokoll

Postet av Vestby Idrettsråd den 12. Mai 2015Vestby Idrettsråd gjennomførte sitt årsmøte på Grevlingen i Son, onsdag 11. mars 2015. Ordføreren var tilstede og fikk med seg en del innspill fra idretten til kommunens beslutningstakere.
Visste du at i Vestby kommune, med sine drøyt 16 000 innbyggere, er det 7302 medlemskap i den organiserte idretten? Hjertelig velkommen til å prøve noen av idrettene - det er gøy, sosialt og veldig godt for kropp og sjel.

Her ser du medlemmene i VIR.


Her kan du lese protokollen.

0 Kommentar

Er det noen i ditt idrettslag som fortjener en pris?

Postet av Vestby Idrettsråd den 16. Mar 2015Akershus Idrettskrets deler hvert år ut "Frivillighetsprisen" til ildsjeler blandt våre idrettsledere/frivillige.Prisen går til personer som har lagt ned et stort arbeid for klubben på et eller flere områder gjennom flere år. Les mer her.0 Kommentar

Årsmøte 2015

Postet av Vestby Idrettsråd den 4. Mar 2015

Til årsmøte i Vestby Idrettsråd onsdag den 11. mars 2015 kl. 19:00 på Grevlingen skole legges følgende saker fram:

Åpning ved leder i Vestby IR

Saksliste:Agenda_2015.pdf

1. Godkjenning av innkalling og saksliste - Sak 1 Innkalling_2015.pdf, Sak 1 til 4 konstituering.pdf

2. Godkjenning av frammøtte representanter

3. Valg av møteleder og referent

4. Valg av to til å underskrive protokoll

5. Beretning 2014 - Sak 5 Beretning 2014.pdf

6. Regnskap 2014 - Sak 6 Regnskap 2014.pdf, Sak 6 Revisjonsberetning.pdf

7. Innkomne forslag

a. Fastsetting av godtgjørelse til leder og sekretær for 2015 - Sak 7 Fastsetting av godtgj+©relse.pdf

8. Forslag til Arbeidsprogram for 2015 - Sak 8 Arbeidsprogram_VIR_2015.pdf

9. Retningslinjer for fordeling av LAM 2015 - Sak 9 Retningslinjer for LAM.pdf

10. Kontingent for 2016 - Sak 10 Fastsetting av kontgent for 2015 og 16.pdf

11. Budsjett 2015 - Sak 11 Budsjett 2015.pdf

12. Valg - Forslag fra valgkomiteen.pdf

a. Til styret

b. Revisorer

c. Valgkomité

13. Avslutning

0 Kommentar

Årsmøte 2015

Postet av Vestby Idrettsråd den 3. Mar 2015

I år møtes vi sør i kommunen, på Grevlingen i nye Abel-basen, kl. 19-21.

Årsmøte 2015 - onssdag 11. mars Vestby Arena, med møtestart kl. 1900

Protokoll etter gjennomført møte:

0 Kommentar

Årsmøte 11. mars i Grevlingen - send inn saker innen 3.mars

Postet av Vestby Idrettsråd den 26. Feb 2015

Vi minner om årsmøte i Vestby Idrettsråd onsdag 11.mars.
Medlemmer som har forslag de ønsker behandlet på årsmøtet må sende disse slik at de er VIR i hende senest tirsdag 3. mars 2015.


Innkalling til Årsmøte i Vestby Idrettsråd

Tid : Onsdag 11. mars 2015 kl. 19:00
Sted : Grevlingen skole

Vestby Idrettsråd ber alle medlemmer stille med minst en representant på årsmøtet. Hvis det er
uklart hvor mange representanter som kan møte fra din klubb henviser vi til vår hjemmeside
www.vestbyir.no hvor det ligger en link til vedtak fattet på årsmøte i 1996.

Medlemmer som har forslag de ønsker behandlet på årsmøtet må sende disse slik at de er VIR i
hende senest tirsdag 3. mars 2015

Forslag sendes på e-post til: may-lis.treider@volvo.com
Årsmøtedokumentene vil bli lagt ut på vår hjemmeside www.vestbyir.no senest 1 uke før årsmøtet.
Kun medlemmer som har betalt kontingent har stemmerett ved årsmøtet.

Enkel servering av kaffe og kake.
Velkommen!

Med vennlig hilsen
for Vestby Idrettsråd
Arild Kristensen
Leder VIR
(sign)0 Kommentar

TRENGER DERE STØTTE TIL AKTIVITETER I IDRETTSLAGET?

Postet av Vestby Idrettsråd den 10. Feb 2015


Årets søknadsmulighet er nå åpnet. Nytt av året er at vi kun har én søknadsrunde, med frist 5. mai.

AIK har følgende tilskuddsordninger i 2015, hvor alle idrettslag i Akershus kan søke:
• 20pluss
• 60pluss
• Frivillig pluss
• Egendefinerte prosjekter
• Midler til idrett for funksjonshemmede

Les mer her.0 Kommentar

Bli med - idrettslagsbrosjyre på 9 språk

Postet av Vestby Idrettsråd den 10. Feb 2015Nå kan du fortelle hva idrettslaget ditt er på 9 ulike språk. Gjør brosjyren til din egen, si hva laget ditt tilbyr og hvordan du blir medlem.

Har du behov for å kommunisere på arabisk, farsi , pashto, somali, polsk, tyrkisk, urdu eller engelsk?

Med idrettslagsbrosjyren «Bli med» kan viktig informasjon formidles på ni ulike språk, tilpasset hvert enkelt idrettslags aktiviteter og logo.

Vi håper idrettslagene med en slik brosjyre kan nå ut til flere barn og unge, foreldre og familier, uavhengig av språklige barrierer. Dette kan være med på å gjøre idretten mer tilgjengelig og forståelig for fler.

Ta «Bli med» brosjyren aktivt i bruk i ditt idrettslag!
0 Kommentar

Tilskudd til friluftslivsaktiviteter - frist 1. april

Postet av Vestby Idrettsråd den 23. Jan 2015

Lag, organisasjoner og enkeltpersoner oppfordres til å søke om friluftsmidler til gjennomføring av aktiviteter/ arrangementer i folkehelseuken 22. august til 6. september 2015. Les mer her.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline